Frivolité Buffét

Frivolité Buffét

Waarom altijd uitgebreide gerechten? Het kan ook erg gezellig zijn om met familie, vrienden of collega’s de hele avond lang te genieten van kleine, overheerlijke gerechtjes. En als hoogtepunt van de avond een parade van desserts. En dat allemaal in miniversie!

Zeker als die spijzen Frivolités van Ed Smakelijk zijn. Een bijzonder smaakvol alternatief voor wie zijn gasten geen zwaar diner wil voorzetten, maar toch meer wil bieden dan een goed glas wijn met een kaasplankje of toastje met zalm.

Dit Frivolité Buffét bestaat uit miniatuurgerechten die ter plekke worden bereid en gepresenteerd door de kok van Ed Smakelijk. Diverse regionale of biologische ingrediënten die verwerkt worden tot culinaire cadeautjes in een haast oneindige variatie. De Frivolités van Ed Smakelijk zijn een hit op recepties, netwerkbijeenkomsten, feestavonden en tuinfeesten, ideaal voor particulier en bedrijfsleven. U kunt uw gasten volledige aandacht geven in een informele sfeer. Voor groepen vanaf vijftien personen.

Ed Smakelijk vertelt u graag over de mogelijkheden. Opgediend in het juiste glaasje of op een passend bordje zult u er zeker mee scoren!