Frivolité Buffét

Frivolité Buffét

 

 

 

“Frivolité Buffét”

 

 

 

 

Koud gedeelte

Het koude gedeelte bestaat uit diverse gerechtjes, op verschillende manieren gepresenteerd

 

* Salade van gerookte kipfilet en rode uienmarmelade

* Italiaanse aardappelsalade met gerookte makreel

* Salade van gerookte zalm, bleekselderij en basilicummayonaise

* Bolletjes  meloen met serrano ham

* Carpaccio van ossenhaas met aceto balsamico-créme

Diverse broodsoorten

Koude sauzen

Kruidenboter

 

Warm gedeelte

Medaillons van varkenshaas met champignon roomsaus

Reepjes ossenhaas in Stroganoffsaus

Roergebakken kipfilet in ketjap-sesamsaus

Stoofpotje van diverse vissoorten met mosterdsaus

Kerrierijst met preiringetjes

Gebakken aardappelen met spek en ui

Rauwkost

 

Nagerecht

Panna Cotta, (Italiaanse vanillebavarois) met gemarineerd rood fruit